Se incarca..

Fiecare
copil
e un
bulgare
de energie


La Navi canalizăm această energie pentru a construi un copil, un adolescent și mai apoi un adult frumos. De ce? Pentru că iubim înotul și știm cât de mult bine aduce în viața fiecărui înotător din bazin. Suntem cel mai performant club de înot pentru copii din România nu datorită iubirii de medalii, ci datorită iubirii și respectului pe care le purtăm copiilor, înotului și oamenilor. Natus Vincere, născut învingător.


  • 15 ani de experiență
  • 876 de medalii obținute la Campionatele Naționale ale României
  • 51 de Recorduri Naționale
  • 16 sportivi în Loturile Naționale de Natație
  • 6 reprezentanți la cea mai importantă competiție a juniorilor din Europa – Jocurile Olimpice ale Juniorilor unde sportiva noastră Gâdea Claudia a obținut medalia de aur la proba de 400 mixt, prima după o pauză de 11 ani a României, Popovici David in 2019 la Baku - 3 medalii din care una de aur la 100 liber cu un timp ce reprezinta un nou record European
  • 1 sportiv calificat la Jocurile Olimpice Tokyo 2020 - David Popovici
  • 1 Campion European de Seniori
  • 1 medaliat la Campionatul European de Juniori

De ce sa inoti
cu oamenii navi

Simți căldura și puterea unei adevărate comunități

La Navi construim zi de zi mult mai mult decât un simplu club sportiv. Aici intri într-un colectiv în care copiii își fac prieteni noi, își cântă unii altora „la mulți ani” de ziua lor și găsesc mentori de la care învață să înoate, să trăiască sănătos, să evolueze frumos. O comunitate strânsă în jurul pasiunii pentru înot și al respectului față de infinitul potențial pe care îl are fiecare om.

Pasionați de psihologia și biologia copiilor, am dezvoltat metode prin care echilibrăm joaca, distracția și respectul pentru disciplină și învățare; astfel, scopul este să construim un psihic și un fizic sănătos prin sport. Copiii vin la noi să învețe să înoate, dar ajung să se simtă atât de bine în apă și la bazin încât sunt mereu bucuroși când ne trec pragul.

Antrenorul: între mentor, prieten și părinte

Avem grijă de fiecare copil ca și cum ar fi al nostru. Fiecare primește aceleași șanse, aceeași atenție, aceleași sfaturi bazate pe experiență îndelungată și expertiză solidă. Spiritul de echipă e mereu pe primul loc, chiar dacă știm că pe culoar înoți singur. Suntem apropiați de copii, glumim și râdem împreună, dar respectăm munca fiecăruia.

După vârstă, mărime și pricepere în apă, copiii noștri se încadrează pe nivel: începători, semiavansați, avansați sau cu antrenor personal. Să duci un copil de la brotăcel vesel care se bălăcește în apă la un atlet de podium internațional nu e doar o muncă minuțioasă și complexă, ci înseamnă o dedicare dusă aproape la extrem din partea antrenorilor. La Navi lucrăm cu metode științifice moderne pentru a desăvârși înotători de anduranță, pregătiți pentru reușită pe termen lung. Însă nicio metodă nu se compară, ca rezultate, cu iubirea și respectul pe care le acordăm fiecărui copil în parte.

Performanța este o alegere

Este evident pentru oricine ne privește din afară că suntem o echipă care construiește performanță. Dar dacă te uiți mai atent, vei vedea că performanța pentru noi nu este dedicată doar medaliilor și podiumurilor și recordurilor. Performanța este dorința de a oferi cele mai potrivite metode copiilor și elevilor noștri. Tuturor, nu doar celor care vor să facă înot de mare performanță.

Alegerea de a face înot de performanță aparține sportivului. Și poate veni doar din pasiunea și convingerea înotătorului. Noi suntem ghizi, parteneri într-o echipă în care nu există profesor și elev, există doi prieteni care se respectă reciproc.

„Am facut clubul Navi pentru a sustine talentele înotului românesc”

„Am facut clubul Navi pentru a sustine talentele înotului românesc”

Artizanii Navi sunt antrenorii Cătălin și Iulia Becheru, fondatorii clubului. Ei au reușit din 2007 până azi să construiască o echipă de antrenori dedicați și pasionați, cu standarde foarte înalte. „Navi este un club unde vii să înveți să înoți, dar ai șansa să fii descoperit și să devii campion național sau chiar european sau olimpic” definește Cătălin Becheru clubul Navi.

Artizanii Navi sunt antrenorii Cătălin și Iulia Becheru, fondatorii clubului. Ei au reușit din 2007 până azi să construiască o echipă de antrenori dedicați și pasionați, cu standarde foarte înalte. „Navi este un club unde vii să înveți să înoți, dar ai șansa să fii descoperit și să devii campion național sau chiar european sau olimpic” definește Cătălin Becheru clubul Navi.

„Orice meserie ti-ai alege, trebuie sa vrei sa fii cel mai bun.”

„Orice meserie ti-ai alege, trebuie sa vrei sa fii cel mai bun.”

Cuvintele de mai sus îi aparțin lui Adrian Rădulescu, doctor în performanță sportivă și coordonator al înotului de performanță la club. Alături de echipa sa, menirea lui Adrian este să crească nici mai mult, nici mai puțin, decât campioni.

Cuvintele de mai sus îi aparțin lui Adrian Rădulescu, doctor în performanță sportivă și coordonator al înotului de performanță la club. Alături de echipa sa, menirea lui Adrian este să crească nici mai mult, nici mai puțin, decât campioni.

Catalin
Becheru

40 ani

În cea mai mare parte din zi este strigat domnu' Cătălin. Fondator și antrenor Navi (Aqua Team), domnu' Cătălin mai este și vicepreședinte al Asociației Municipale de Natație, membru al Colegiului Central al Antrenorilor din cadrul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și, din 2015 până în prezent, este desemnat de către FRNPM și Comitetul Olimpic Sportiv Român antrenor al Lotului Olimpic de Juniori. Nu îi ajung 24 de ore pe zi pentru toate, dar se străduișete mereu.

Știe foarte bine ce înseamnă să fii sportiv de performanță și își amintește cu drag de perioada în care a făcut parte din Lotul Național de Polo al României. Acum toată energia lui merge pentru a-i susține pe copiii cu potențial în drumul lor către înalta performanță în natație. Tocmai de aceea, alături de partenera sa de antrenorat, dar și de viață, Iulia Becheru, au pus bazele Clubului Sportiv Navi. Vorbește despre înot cu o pasiune molipsitoare, pentru că înotul și familia sunt pilonii de bază din viața lui.

Iulia
Becheru

37 ani

Sportivii Navi recunosc în doamna Iulia blândețea unei mame, dar și autoritatea unui antrenor. Copiii vorbesc despre ea mereu cu zâmbetul pe buze și se duc mereu în brațele ei atunci când au nevoie de consolare, încurajare sau să-și împărtășească bucuriile. Poate tocmai de aceea sportivii cu care lucrează au rezultate remarcabile.

Este antrenor în cadrul Clubului Sportiv Navi și antrenor al Lotului Olimpic de Juniori alături de Cătălin Becheru. A făcut parte din Lotul de Perspectivă Olimpică de la Pitești, iar la 15 ani, când a fost rugată de către antrenorul ei să le predea copiilor, s-a îndrăgostit de această meserie. Cu pasiune și perseverență a trecut prin toate etapele predării înotului ca instructor. De peste 10 ani este antrenor de performanță, iar munca și dedicarea nu dar că s-au menținut, dar au și sporit. A pus bazele Clubului Sportiv Navi (Aqua Team) tocmai pentru că își dorește să îndrume cât mai mulți sportivi către cea mai înaltă treaptă a podiumurilor naționale și internaționale.

Dr. Adrian
Radulescu

31 ani

Adrian este coordonatorul grupelor de performanță cu sportivi de 12-14 ani. Copiii spun despre el că "Ne dă greu, dar este de treabă". La antrenamente este, într-adevăr, serios și concentrat, asta pentru că îi place să fie eficient. Nu uită să fie glumeț când simte că e cazul să destindă atmosfera și un prieten răbdător cu sportivii atunci când aceștia au nevoie.
Cercetează, documentează și își folosește cunoștințele pentru a exploata la maxim potențialul fiecărui sportiv. Navi (Aqua Team) este echipa în care și-a început meseria de antrenor în 2011 cu o etică de muncă sănătoasă, cu motivația de aduce medalii și recorduri clubului și sportivilor și cu visul de a ajunge pe podiumul Jocurilor Olimpice.
A făcut înot de performanță de la 6 la 15 ani, iar după liceu a urmat cursurile UNEFS și a fost bursier al Universității din Aarhus, Danemarca. Este Doctor în Performanță sportivă - Specializare natație. Este antrenor certificat CNFPA (Senior) și ASCA (L2) și antrenor în lotul olimpic.

Daniel
Coroamă

32 ani

Pe Dani o să-l întâlniți la bazinul Navi Miramar. Este antrenor coordonator al grupelor de inițiere, dar antrenează și copiii de la performanță, cei născuți în 2009-2012 alături de Adrian Rădulescu și Daniel Ormenișan.
Este cel mai vorbăreț și glumeț coleg al nostru, însă în bazin e serios și dedicat pasiunii lui, înotul.
A făcut parte din echipa de polo Triumf București timp de 10 ani, unde a obținut titluri de multiplu campion național cu echipa clubului și fost selectat în Lotul Național de Juniori la polo.
A făcut Facultatea de Sport cu profil pe natație, iar de atunci pasiunea lui pentru înot i-a dictat pașii în cărieră. A intrat în echipa Navi (Aqua Team) la 21 de ani. De atunci, are și un cuvânt preferat, pe care îl zice d efiecare dată când intră cu copiii în bazin: hop!:)

Tiberiu
Gheorghita

24 ani

Cuvintele care îl definesc pe Tibi sunt pasiunea, ambiția și devotamentul. Pune suflet în lucrul cu copiii de 8-12 ani care vin la orele de inițiere și de performanță la bazinul Navi Miramar și face acest lucru alături de Daniel Coroamă și Daniel Ormenișan.
A practicat înotul de performanță timp de 13 ani, adunând o colecție de peste 100 medalii in cadrul competițiilor naționale sau internaționale și a câștigat multiple titluri de campion național, atât in probele individuale cât și cu echipa.
Și-a dorit devină antrenor și să formeze “campionii de mâine” încă din timpul carierei de sportiv. Astfel, și-a urmat visul și a absolvit studiile de licență în cadrul UNEFS București, programul Sport și Performanța Motrică, precum și pe cele de Masterat, programul Performanță in Sport, ambele cu specializarea Natație. De asemenea, prin intermediul bursei Erasmus a studiat în Danemarca la VIA University College.
Obiectivul lui Tibi este să îi ajute pe copii să își atingă potențialul sportiv, precum și să le contureze un caracter frumos, puternic. La finalul zilei, cel mai important pentru el este că reușește să îi facă pe micuții care ajung în bazin să se îndrăgostească iremediabil de acest sport, iar de aici totul este posibil.

Alexandru
Ungureanu

31 ani

Dragoș
Vasilescu

40 ani

Avem bucuria să îl avem printre noi pe campionul distins cu titlul de "Maestru al Sportului" la sărituri în apă. Pe Dragoș îl găsești ca instructor de înot la Navi Miramar. Face sport de la 6 ani, de când a intrat în echipa de sărituri de la bazinul Lia Manoliu, pe atunci 23 August. La 10 ani a fost selectat în Lotul Olimpic de Sărituri în Apă. Are 288 de titluri naționale și internaționale câștigate ca sportiv de sărituri în apă, printre care locul 1 european în Turcia (1993) și locul 3 mondial în Anglia (1994). Iată cum a ajuns să primească distincția de "Maestru al Sportului" la sărituri în apă.
Are o experiență vastă în lucrul cu cei mici și o dragoste mare pentru lucrul cu micuții. De un an s-a alăturat echipei Navi (Aqua Team). Poți învăța foarte multe lucruri despre sport și nutriție de la Dragoș;
Stie multe si ii place sa impartaseasca din ce stie. Este convins ca sportul este secretul longevitatii.

Mihai
Andrei

42 ani

Povestea lui Mihai cu înotul începe de când avea 4 ani și jumătate. Tatăl lui a vrut să se asigure că Mihai va fi pregătit pentru acest segment al vieții (contactul cu apa, mersul la mare etc.), așa că l-a înscris la cursurile de inițiere pentru copii.
Din momentul acela și până acum, Mihai a făcut 11 ani de înot de performanță și 5 ani de polo.
Atât de mult i-a plăcut acest sport acvatic, încât și-a dorit să ajungă profesor. A reușit, iar dovada este pregătirea lui: A.N.E.F.S și C.U.E.F.S - specializare Natație; și C.N.F.P.A cu specializarea - polo pe apă.
Lucrează la Aqua Team de 7 ani, iar acum rolul lui în echipă este extrem de important. Copiii năzdrăvani, timizi, speciali, sau care nu au împlinit încă 5 ani, fac cunoștință cu Mihai la orele de Personal Training.
La fel și adulții, care nu au făcut încă primul pas către învățarea înotului, își dau întâlnire cu Mihai la orele personale desfășurate la Navi Miramar.

Maria
Anghel

24 ani

Maria este instructor pentru grupele de copii care fac inițiere la Bazinul NAVI Miramar, dar oferă cursuri de înot și adulților.
A pășit pentru prima oară pe marginea bazinului la vârsta de 6 ani. I-a plăcut îndeajuns de mult cât să fie selecționată pentru înotul de performanță pe care l-a practicat timp de opt ani la Navi (Aqua Team). Mai târziu, a descoperit polo și a jucat cinci ani la CSA Steaua. Acum învață la rândul ei alți copii să se bucure de înot și să iubească apa.
Maria este absolventă a Facultății de Științe ale Educației și are pregătire C.N.F.P.A - specializare natație.

Ana
Stoican

22 ani

Copiii nostri pe care i-am crescut la Club acum ii indruma si-i ajuta pe micutii care vin la bazin sa isi invinga teama de apa.
Acum 12 ani, Ana era unul dintre copiii care a pasit pe marginea bazinului Miramar cu mare teama de apa. De atunci s-au schimbat foarte multe, nu numai ca si-a invins aceasta frica de apa, ba chiar a inceput sa o indrageasca din ce in ce mai mult pana cand a devenit cea mai mare pasiune a ei. Intr-o perioada foarte scurta ea s-a alaturat echipei de performanta AquaTeam si a facut partea din aceasta timp de 8 ani, participand la numeroase concursuri nationale si internationale. Dupa incheierea acestei etape, peretele plin de medalii din camera ei, ii amintea mereu de ceea ce iubeste cu adevarat si astfel a decis ca acum este randul ei sa ii ajute pe micutii care vin la bazin sa isi invinga teama de apa, mai ales ca ii sunt foarte dragi.
In prezent, Ana este studenta la Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti si urmeaza in paralel si cursurile de formare a antrenorilor la CNFPA.
Pe Ana o gasiti in fiecare zi la bazinul Casa Campionilor Navi din strada Esarfei, in timpul saptamanii. Pe langa orele cu micutii pestisori, ea o ajuta zi de zi la antrenamentele sportivilor de performanta, de la ora 7.00, pe doamna Iulia, si invata direct de la ea tainele inotului de performanta.

Adrian
Cherciu

51 ani

Stefania
Dospin

Bogdan
Scarlat

Alex
Ungureanu

Descoperă înotul
cu campionii NAVI Bucuresti