Se incarca..

Dar de fiecare dată când unul dintre cei 110 de copii de la performanță va urca pe podium, atunci vei urca și tu cu el. Și atunci când imnul României va fi auzit datorită lui, va fi auzit și datorită ajutorului tău.

Are 1,83 și e aprig la minte și la mânie. Îl cheamă Sabin, are 18 ani și de la 7 ani înoată la Club Sportiv Aqua Team București. Până la 14 ani nu s-a apropiat de niciuna din treptele podiumului. Însă la 14 a urcat pe prima treaptă și nu s-a mai dat jos de acolo.

"Ați văzut ce le-am făcut? Cum a fost doamna, v-a plăcut, ia spuneți? Nu puteam să-l las. Nu vreau să-l las pe nici unul." asta spune Sabin acum după fiecare probă, în timp ce se îndreaptă spre antrenorii lui, doamna Iulia și domnu' Cătălin.

La 11 ani a vrut să renunțe. Atunci tatăl lui l-a pus în fața unei hotărâri: “Ori că faci performanță, ori ca vii doar să înoți, un lucru să știi: tu o să vii aici în continuare la antrenamente.“ Sabin a ales performanța. La 11 ani, tatăl lui i-a oferit un ajutor de care Sabin nu știa că are nevoie. Tatăl lui Sabin merge la fiecare competiție cu el și are o încredere foarte mare în doamna Iulia și domnu' Cătălin, despre care spune că “au făcut din Sabin omul care este astăzi”.

La 12 ani, pe vremea când de-abia intra în primii opt la competiții, Sabin se enerva des și era răutăcios. Doamna Iulia și domnu' Cătălin i-au spus că un înotător cu furie e un înotător cu șanse mari la podium, atâta vreme cât își canalizează această furie în apă. De atunci Sabin a început să tragă cu adevărat pentru visul lui. Atunci, antrenorii lui l-au ajutat să-și canalizeze energia; i-au acordat un ajutor de care Sabin nu știa că are nevoie.

La 15 ani, Sabin este acel sportiv pentru care, la competiții, se ridică toată galeria în picioare. Toți îl respectă și îl admiră pentru munca, determinarea și încrederea lui. Fiecare părinte și fiecare copil care îl strigă să bată palma cu el îl ajută pe Sabin să își construiască încrederea de sine. Sabin primește astfel un ajutor esențial pentru un campion, deși probabil el nu știe că are nevoie. Și chiar dacă ar ști, probabil nu l-ar cere.

Bonea Sabin este unul dintre cei mai apreciați sportivi de la Club Sporti Aqua Team București.

Muncește mult și câștigă mult. Visează să doboare recorduri și să ajungă la Jocurile Olimpice. Trage din greu pentru asta; știe că nu există cale mai ușoară.

A devenit un exemplu pentru ceilalți copii de la Aqua Team, așa cum și el a avut drept model un alt copil de la club.

Dacă vrei să fii printre cei care-l susțin pe Sabin și pe toți cei 80 de copii din echipa de performanță C.S. Aqua Team București, statul ne-a lăsat o portiță: din impozitul anual pe care ți-l ia pe venit (corespunzător anului fiscal 2015), te lasă să direcționezi 2% către o organizație non-profit la alegerea ta. Dacă alegi să îndrepți acești 2% către înotul de performanță și campionii Aqua Team, atunci:

1. Descarcă formularul 230, dacă veniturile tale vin din salariu

2. Descarcă formularul 200, dacă ai venituri din alte surse

3. Completează cu datele asociației noastre sportive:

Denumite entitate nonprofit: Asociația Club Sportiv Aqua Team
Cod de identificare fiscală a entităţii nonprofit: 19229693
Cont bancar (IBAN): RO56RZBR0000 0600 1375 6701
Nr.ID din Registrul Sportiv: B/A2/00039/2007

4. Completează cu datele tale și semnează formularul.

5. Trimite formularul (prin poștă sau personal) la administrația financiară de care aparții sau adu-l la noi la recepție și îl vom trimite noi către administrația financiară.

Formularele trebuie trimise la administrația financiară până pe 25 mai 2017.
Acești 2% nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie privată şi nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecţionezi aceşti 2%, banii rămân statului.

Având în vedere că o redirecționare înseamnă o sumă între 10 ron și 100 ron, încercăm să drămuim cât mai bine banii, în așa fel încât să asigurăm:

antrenamente, măsurători, masaje, consultații, participări în competiții

Probabil unul din aparatele care ne ajută cel mai mult în pregătirea sportivilor noștri mai mari este aparatul pentru măsurat acidul lactic din sânge; folosim aparatul după ce sportivii au exerciții cu intensitate fizică pentru a vedea ce impact au avut asupra organismului și în ce zonă de efort s-a situat sportivul la un anumit tip de exercițiu; aparatul ne ajută să cunoaștem sportivul și reacțiile corpului lui.

Aparatul funcționează pe bază de lamele, iar pentru o măsurare a unui sportiv folosim o lamelă; o cutie de 25 de lamele costă 100 de euro.

gratuite pentru înotătorii cu cele mai bune rezultate; la concursuri, înotătorii primesc rareori bani și încercăm să le răsplătim efortul prin ajutor lunar sau recompense periodice.

TRX, labe de înot, plute, palmare, extensore, gantere, corzi elastice;

Club Sportiv Aqua Team este clubul cu cele mai multe trofee, cupe și recorduri naționale doborîte la nivel național. Cel mai bun club de înot de copii din toate cluburile din România. Private și de stat. Născut din dorința de a da o șansă reală tuturor celor care vor să învețe, să muncească și să reușească, Aqua Team a devenit în timp numele sinonim cu performanța născută din pasiune.

Visul nostru este să ducem România la Jocurile Olimpice; deși mulți cred că suntem prea visători, noi credem că suntem doar cutezători. Și dacă muncim din greu, știm că vom ajunge acolo unde cutezăm să visăm.

Întrebări, detalii și formulare
inot@cursuri-inot.ro
0741.491.494 – Recepția Aqua Team Miramar
0733 768 080 – Recepția Aqua Team Giulești
1 2 3